Toimi- ja liiketilarakennuttajille

Urakoitsija- ja suunnittelijariippumattomana rakennuttajatoimistona olemme toteuttaneet lähes 20 vuotta lukuisia uudis- ja korjaushankkeita sekä tilojen käyttötarkoitusmuutoksia. Tehokkaan organisaatiorakenteemme johdosta asiakkaamme saavat panokselleen enemmän vastinetta.

Onnistunut urakka koostuu laadukkaan työn ja nykyaikaisten materiaalien lisäksi myös kustannusten hallinnasta, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin. Olemme erikoistuneet kustannussuunnitteluun ja -ohjaukseen sekä rakennusprojektien riskienhallintaan.

Saatte kauttamme kaikki rakennushankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät aina tarveselvityksen tekemisestä, hankesuunnitelman laadinnasta ja urakoitsijoiden kilpailuttamisesta aina takuuajan tehtäviin asti. Tehtäviimme kuuluvat usein myös työturvallisuuskoordinaattorin tehtävät sekä käyttö- ja huoltosuunnitelman laatiminen.

Referensseihimme lukeutuu hotelleja, palvelukeskuksia, myymälöitä, urheiluhalleja, toimistotiloja sekä tuotantolaitoksia ja varastohalleja.

Otattehan meihin yhteyttä jo projektinne alkuvaiheessa niin autamme projektinne alkuun kustannustehokkaasti tarveselvityksen ja hankesuunnittelun kautta.

Tarjouspyynnöt
liiketilat /AT/ rkonsultit.fi
Rautkylä Konsultointi Oy Vanha talvitie 2 A 2, 00580 Helsinki

Lisätietoa palveluistamme
09-759 79 30