Ammattirakennuttajana sinulla on näkemys kiinteistösi tulevaisuudesta, rakennuttajakonsulttinasi varmistamme visiosi toteutumisen

Pitkä kokemus ammattirakennuttajan apuna

Urakoitsija- ja suunnittelijariippumattomana rakennuttajatoimistona olemme toteuttaneet lähes 25 vuotta lukuisia uudis- ja korjaushankkeita sekä tilojen käyttötarkoitusmuutoksia.

Onnistunut urakka koostuu laadukkaan työn ja nykyaikaisten materiaalien lisäksi kustannusten hallinnasta. Olemme erikoistuneet kustannussuunnitteluun ja -ohjaukseen sekä rakennusprojektien riskienhallintaan.

Asiakkaanamme saat kauttamme kaikki rakennushankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät tarveselvityksen tekemisestä, hankesuunnitelman teettämisestä ja urakoitsijoiden kilpailuttamisesta aina takuuajan tehtäviin asti. Tehtäviimme kuuluvat usein myös turvallisuuskoordinaattorin tehtävät sekä käyttö- ja huoltosuunnitelman laatiminen.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme olemaan meihin yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme ohjata projektisi kustannustehokkaasti oikeaan suuntaan jo ennen merkittävien sitoumuksien tekemistä.

Referenssimme

Referensseihimme lukeutuu liike- ja toimistotiloja, palvelukeskuksia, oppilaitoksia, hotelleja, myymälöitä, uima- ja urheiluhalleja sekä tuotantolaitoksia ja varastohalleja. Olemme erikoistuneet arvokohteisiin ja konversioihin. Tarkemman referenssiluettelon saat pyytämällä.

Valikko