Rakennuttaminen, projektinjohto ja riskienhallinta

Rakennuttaminen, projektinjohto ja riskienhallinta

Rakennuttajakonsulttina toimimme asiakkaidemme edunvalvojina ja vastaamme rakennushankkeen kokonaisvaltaisesta ja laadukkaasta läpiviennistä tarveselvityksestä alkaen aina takuuajan tehtäviin asti. Osana rakennuttamisen ja projektinjohdon palveluita tarjoamme myös Aalto-yliopiston kanssa kehittämämme valmiit työkalut aktiiviseen riskienhallintaan projektin aikana.

Tehtäviimme kuuluvat usein myös turvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät sekä käyttö- ja huoltosuunnitelman laatiminen.

Projektin vaiheet

Rakennamme projektit asiakkaiden kanssa yhdessä. Vaihtoehtoisten toteutustapojen etsiminen ja eri projekti- ja urakkamallien yhdistäminen asiakkaan tavoitteiden, riskiprofiilin ja asiakkaan oman organisaation kompetenssin ja resurssien pohjalta takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suosittelemme olemaan meihin yhteydessä jo heti projektin alkuvaiheessa ja mieluiten jo ennen sen käynnistämistä. Silloin meillä on paras mahdollisuus auttaa mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun löytymisessä.

Valikko